Jambalaya z grilovaného kuřete

Jambalaya z grilovaného kuřete

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 12:49

Jambalaya z grilovaného kuřete

Suroviny:
3 kuřecí prsa bez kostí a kůže
0,5 kg mletého vepřového
2 střední cibule
1 velká paprika
10 zelených cibulek
0,5 l rajské šťávy
3 velká rajčata
2 hrnky rýže
3 stroužky utřeného česneku
2 lžíce másla
2 lžičky červeného (cayanského) pepře
2 lžičky soli
2 lžičky pepře
olej, voda

Postup:
Vetřete sůl, červený pepř a normální pepř do kuřete. Nakrájejte papriku, rajčata a cibule na poloviny, potřete olejem. Z vepřového udělejte šištičky. Vše grilujte, maso musí být zahnědlé zvenčí, přičemž není důležité jestli je úplně hotové. Čím déle ale bude na grilu, tím lepší chuť to bude mít.
V hrnci rozpusťte máslo, přidejte česnek a postupně jak jsou ostatní složky grilovány nasekejte je a přidávejte do hrnce. Rajčata budou nejdříve. Zalijte vodou aby bylo vše potopeno, přidejte nevařenou rýži, zamíchejte a zvolna vařte. Až bude rýže hotová, je to vše jedlé.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Drůbež

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x