Kuřecí křidýlka Teriyaki

Kuřecí křidýlka Teriyaki

Příspěvekod drobek » 20 srp 2010, 16:26

Kuřecí křidýlka Teriyaki

Marináda:
3 stroužky česneku utřeného se solí
1 dl sojové omáčky
lžíce medu
lžíce bílého vína
3 lžíce oleje
mletý zázvor

Přes noc naložíme do marinády, druhý den grilujeme 8-10 minut po každé straně.
Stejně dobré je to i z vepřového, nebo jiných částí kuřete.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (60 KiB) Zobrazeno 1123 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Drůbež

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x