Kuře po Toskánsku

Kuře po Toskánsku

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 19:18

Kuře po Toskánsku
Manek

1 kuře,
1 žlutá a 1 červená paprika nakrájené na trojhránky,
4 malé cukety nakrájené podélně,
500 g chřestu.

Toskánská marináda:
10 stroužků česneku,
šťáva ze 3 citronů,
2-3 lžíce nasekaného rozmarýnu,
sůl,
černý mletý pepř,
90 ml olivového oleje.

Připravíme marinádu smícháním předepsaných surovin. Kousky kuřete položíme do mísy a přelijeme 2/3 marinády, do zbytku dáme marinovat zeleninu. Maso marinujeme nejméně 2 hodiny v chladu, potom grilujeme za častého obracení, dokud nevytéká čirá šťáva.
Zeleninu grilujeme po obou stranách 2 minuty. Jako přílohu můžeme podávat rajčatový salát.

(z katalogu Campigaz 2005)
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Drůbež

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x