Stránka 2 z 2

Re: Bunterovy Boubínské bramboráčky

PříspěvekNapsal: 25 bře 2015, 08:19
od parles
Dag, nechal jsem si od tebe poradit a vynechal jsem vajíčko. Bylo to moc dobré a vlastně jsem ani nepoznal rozdíl v chuti, vodu taky neslévám, jako Drobek. Bramboráčky byly bramborákové a krásně křupavé! Díky! aaa

Re: Bunterovy Boubínské bramboráčky

PříspěvekNapsal: 25 bře 2015, 13:26
od Dag
S tím pivem je to zajímavé, zkusím. Ale kolik ho dáváš, protože čím víc tekutiny, tím víc mouky a tím méně křupavosti. Kdysi jsem ochutnaly bramboráky jen ze strouhaných brambor, česneku, soli a majoránky. Žádné vajíčko a žádná jiná přidaná tekutina a žádná mouka. A drželo to pohromadě, pravděpodobně tím bramborovým škrobem . . Bylo to trochu jako r"osti, a velmi dobré.

Re: Bunterovy Boubínské bramboráčky

PříspěvekNapsal: 25 bře 2015, 19:39
od drobek
Mouky málo, prostě jen tolik aby se spojilo do placky. Piva tolik aby se to snadno rozmatlalo. Nezapomeň, že tam je už ta bramborová voda se škrobem a ten spojuje taky.