Sterilovaná omáčka ke špagetám, ale i k rožněnému masu

Sterilovaná omáčka ke špagetám, ale i k rožněnému masu

Příspěvekod Dag » 22 srp 2012, 10:20

ingredience:

cuketa
rajské
papriky
cibule
koření.....sůl, pepř /nebo podravku, která dá dobrou chuť/,tymián,oregano-dobromysl, česnek

Na spejchnuté cibulce podusím stejné díly nastrouhaných, nebo namletých cukin, rajčat a paprik.
Papriky před přípravou stáhnu ze slupky pomocí škrabky na brambory.
Okořením a podle chuti přidám prolisovaný česnek.
Míchám do zhoustnutí.
Horkou hmotou naplním skleničky, zavíčkuji a obrátím dnem vzhůru.
Když vychladnou, srovnám je na uterku do Papiňáku a zaliji do poloviny vodou.
Dám na oheň a po odpísknutí vařím 10 minut.
Deset minut stačí.V Papiňáku se vytvoří teplota nad 100 stupňů, která bezpečně steriluje.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Zpět na Zavařování

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x