Sladké hovězí

Sladké hovězí

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 06 lis 2011, 18:11

Hovězí jako med

300 gr hovězího napr. z kýty
2 pl omáčky Hoisin http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=113&t=1267
2 pl kukuřičného škrobu
Maso nakrájíme na malé plátky a smícháme s omáčkou Hoisin a škrobem. necháme 1/2 hod. přikryté stát. Pak maso prudce opečeme a dáme stranou.
Ve Woku necháme trochu oleje do kterého vlejeme připravenou stavu. Za stálého míchání krátce prohřejeme a přidáme už opečené maso. Maso má být omáčkou přelito.

Šťáva:
1 pl světle sójové omáčky
1 čl rýžového octa
1 pl rýžového vína nebo sherry
1 pl stavy z Ingwer (zázvor pravý), nastrouhat a vymačkat přes sítko http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=113&t=1299
1/2 pl melasy nebo sirupu z cukrové řepy
olej z burských oříšků


Já jsem přidal různou zeleninu napr. jarní cibulku, pórek, mrkev, žampiony a čínské nudle.

Hovezi s Hoisin1.jpg


Hovezi s Hoisin.jpg


Hovezi s Hoisin2.jpg
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x