Stránka 5 z 5

Re: Mongolské hovězí (mongolian beef)

PříspěvekNapsal: 22 úno 2013, 16:58
od Mirďa
Tak dneska nastala příležitost na druhý pokus. Dcera žadonila že pro ní mám přijet do školky dříve a že budeme spolu vařit. Tudíž jsem se pustil do receptu a malinko pozměnil jsem postup. Nejprve jsem ve woku udělal maso, potom jsem jej vytáhl, a ostatní již dle původního receptu, trošičku sos zahustil a dal na talíř. Na to pak dal kousky masa a dceruška spolu s tatínkem baštili až k prasknutí.

Re: Mongolské hovězí (mongolian beef)

PříspěvekNapsal: 22 úno 2013, 17:27
od drobek
Jasně Mirďo, žádný recept není zákon, každý máme jinou pusu (málem jsem napsal hubu) a jiné chutě v ní. V tom je to kouzlo, jak by svět vaření vypadal, kdyby nám všem chutnal totéž? Vždyť každý taky vypadáme jinak zvenčí, tak proč ne zevnitř?

Re: Mongolské hovězí (mongolian beef)

PříspěvekNapsal: 01 kvě 2013, 11:36
od Tulip
v obměňování receptů jste vy muži mistři... tudíž klobouk dolů....