Hovězí plátky s tymiánem

Hovězí plátky s tymiánem

Příspěvekod drobek » 28 srp 2012, 23:17

Uklízel jsem computer a našel jsem několik receptů ještě ze staré Světové barbecue kuchařky. Tohle je jeden z nich.

1 kg libového zadního hovězího na plátky nakrájeného,
1,5 dl olivového oleje,
1 dl nějakého oleje na vaření,
3/4 dl citronové šťávy,
1/2 lžičky soli,
1/2 lžičky pepře,
lžička cukru,
1/2 lžičky sušeného tymiánu
Smíchejte vše krom masa, a potom ve směsi maso marinujte, nejméně hodinu. Grilujte za stálého potírání.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x