Hovězí plec v bylinkách

Hovězí plec v bylinkách

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 23:05

Hovězí plec v bylinkách
National Catleman's Beef Association

45 dkg plece nakrájené po vlákně na plátky asi 2,5 cm silné
1/4 hrnku usekané cibule
2 lžíce čerstvé petrželky, usekané
1 lžíce bílého octa
1 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce Dijonské hořčice
1 stroužek česneku, rozdrcený
1/2 lžičky sušeného tymiánu

Všechno to smíchejte a marinujte nejlépe v plastikovém sáčku minimálně 6 hodin, nejlépe do druhého dne, za občasného obracení. Grilujte při střední teplotě 8 - 9 minut z každé strany, až vnitřní teplota dosáhne 70°C pro středně propečený
Před servírováním nechte 10 - 15 minut alobalem zakryté odpočinout, pak nakrájejte napříč vlákna na tenké plátky.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x