New York steak na prkýnku, s grilovaným chřestem.

New York steak na prkýnku, s grilovaným chřestem.

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 23:13

New York steak na prkýnku, s grilovaným chřestem.
Rory Schepisi

3 prkýnka z nemořeného cedru, 5 - 10 mm silná, 25 x 12 cm velká (asi) Samozřejmě můžete použít třeba jabloň...)
2 lžíce olivového oleje
3 New York steaky (viz steakologie)
1 lžička Emerilovy esence (viz suché směsi)
3 lžíce bylinkového másla (viz přílohy/másla)

Rozehřejte gril na středně silnou teplotu.
Cedrová prkýnka postříkejte dobře vodou, ale nemáčejte je. Steaky potřete olejem a posypte esencí.
Steaky položte na prkýnka a s nimi na gril. Přiklopte a nechte prkýnka kouřit a udit steaky.
Steaky grilujte jak je máte rádi udělané, podávejte s kopečky bylinkového másla navrch a grilovaným chřestem.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x