Stránka 1 z 1

Frenched Rack Duroc

PříspěvekNapsal: 12 črc 2014, 20:55
od Brutzel-Svejk
Španělské prasátko zabloudilo do mého košíku. :D

Udělejte si pastu se soli, česneku, čerstvého rosmarinu a pepře. Toto vmasírujte do masa a nechte tak hodinu v ledničce uležet.
Grilujte do vnitřní teploty 65°.

http://de.wikipedia.org/wiki/Duroc-Schwein

Re: Frenched Rack Duroc

PříspěvekNapsal: 13 črc 2014, 10:58
od drobek
Až zabloudí k nám, dám se do něj. My měli od řezníka odkrájené slabší konce panenky, tvůj magic dust a zabalené v anglické slanině. Pohádka na jazyku. HP

Re: Frenched Rack Duroc

PříspěvekNapsal: 13 črc 2014, 11:20
od Brutzel-Svejk
To věřim. U nás není duroc vždy k dostání, ale měl jsem stisko. Do Česka ho nechci brát i kdyby bylo. Je to přece jenom vepřové. Zkus tu pastu. Byla fantasticka.

Re: Frenched Rack Duroc

PříspěvekNapsal: 13 črc 2014, 11:23
od drobek
Určitě je, sůl, česnek a pepř je základ, rozmarýn vše vylepší. Takže zkusím aaa