Vepřový mls v alobalu

Vepřový mls v alobalu

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:18

Vepřový mls v alobalu

600 g vepřové kýty bez kosti (řízky)
250 g žampionů
80 g řapíkatého celeru
80 g mandlí
lžička másla
sůl, mletý pepř, koriandr
1 kg brambor
rozmarýn
150 g anglické slaniny
70 g oleje

Naklepeme řízky z kýty, osolíme a opepříme. Nakrájené žampiony, kostičky celeru a oloupané sekané mandle orestujeme na másle. Necháme vychladnout a touto směsi plníme řízky, které spíchneme párátky a na okraji sklepneme. Opečeme na oleji. Na vymaštěný alobal klademe nakrájené brambory, osolíme je a posypeme rozmarýnem. Na ně dáme plátky slaniny, nahoru plněné řízky, vše zabalíme do alobalu a na grilu zvolna 35 minut pečeme.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků

cron

x