Grilované vepřové plátky

Grilované vepřové plátky

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 00:40

Grilované vepřové plátky
Tomáš Matějček

vepřové plátky,
olej,
pepř,
sůl,
oregano,
citrónová šťáva.

Plátky libového vepřového naložíme na hodinu do směsi oleje, pepře, soli, oregana a citrónové šťávy. Poté vložíme na rošt a grilujeme po obou stranách. Přitom potíráme zbylou směsí oleje a přísad. Můžeme pokapat bílým vínem.
Servírujeme se studenou omáčkou vyrobenou z bílého jogurtu smíchaného s česnekem a drobně nakrájenou cibulkou.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x