Grilované vepřové maso po staročesku

Grilované vepřové maso po staročesku

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 01:24

4 vepřové kotlety nebo plátky krkovice
1/2 - 3/4 l červeného vína
sůl
hřebíček
badyán.

Kotlety nebo plátky krkovice lehce osolíme a naložíme do vína tak, aby byly úplně ponořené. Přisypeme špetku mletého hřebíčku a mletého badyánu a necháme minimálně 4 hodiny uležet. Poté maso vyjmeme, necháme okapat a potřeme olejem.
Grilujeme z obou stran a průběžně potíráme zbylou marinádou.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

x