Jehněčí kotletky na grilu

Jehněčí kotletky na grilu

Příspěvekod Mánek » 30 dub 2013, 07:15

Recept pochází z TV Paprika, já ho zatím neodzkoušel, jen jsem si jej zapsal.

Suroviny:
8 jehněčích kotletek,
sůl,
pepř,
olej

Marináda:
100 ml červeného vína,
2 bobkové listy,
4 zrnka nového koření,
2 stroužky česneku,
2 snítky rozmarýnu

1 lžíce strouhanky na zahuštění omáčky,
1 lžíce medu

Příprava:
Kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do misky. Přidáme koření, zalijeme červeným vínem, promícháme a necháme minimálně 4 hodiny odležet. Kotletky vyndáme z marinády, osušíme, potřeme olejem a ugrilujeme do červena. Marinádu zahustíme strouhankou a svaříme ji na poloviční objem. Odstavíme z ohně, vmícháme med a propasírujeme přes jemné sítko. Kotletky podáváme s orestovanými fazolovými lusky, přelité omáčkou.
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Jehněčí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x