Jehněčí kotlety, ještě jednou, trochu jinak

Jehněčí kotlety, ještě jednou, trochu jinak

Příspěvekod drobek » 17 srp 2010, 16:15

Jehněčí kotlety, ještě jednou, trochu jinak
Pepicek z http://www.labuznik.com

Suroviny:
4 dvojité jehněčí kotlety po 150 g
100 ml balzámového octa
5 lžic červeného vína
sůl
pepř
1 lžíce sekaného rozmarýnu
5 lžic olivového oleje

Kotlety opláchneme, osušíme a po okrajích nařízneme. Rozmícháme ocet, červené víno, sůl, pepř a rozmarýn. Zašleháme olej. Do marinády kotlety naložíme na 2 hodiny.
Kotlety vyjmeme, otřeme a opékáme na rožni 5-7 minut z každé strany.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Jehněčí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x