Grilované jehněčí í kotletky

Grilované jehněčí í kotletky

Příspěvekod drobek » 17 srp 2010, 17:09

Grilované jehněčí kotletky
Emeril Lagasse

Suroviny:
3 lžíce olivového oleje
3 lžíce Emerilova Essence viz.: http://grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=24&t=41&sid=b648c23a3deb221f2034267072381b3f
1 kg skopových kotletek
větvičky čerstvé rozmarýny
dobrý balsamikový ocet

Předehřejte gril na střední teplotu. Kotletky pokropte olejem a vmasírujte do nich Emerilovu Esenci.
Nechte odpočinout, potom je dejte na gril a grilujte asi 3 minuty po každé straně.
Sundejte s grilu a zlehka pokropte balsamikovým olejem.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Jehněčí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků

cron

x