Grilované jehněčí kotletky

Grilované jehněčí kotletky

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 18:57

Grilované jehněčí kotletky
Eja

Jehněčí kotletky - již připravené, nebo hřbet - vykostíme tak, že nám zbudou maličké kotletky držící na žebírku,
olej,
citronová šťáva,
rozmarýn,
česnek,
čerstvě mletý pepř,
sůl.

Ve vhodné nádobě smícháme olej, citronovou šťávu, pepř, třený česnek a rozmarýn. Kotletky vložíme do marinády, důkladně promneme a necháme do druhého dne v lednici odležet.
S předstihem vyndáme kotletky z lednice, aby měly pokojovou teplotu, grilujeme 3 minuty po každé straně

Doporučená příloha: čerstvý dobrý chléb a naložené houbičky - nebo cokoli jiného dle chuti
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1935
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Jehněčí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x