Stránka 1 z 1

Grilované jehněčí kotletky

PříspěvekNapsal: 23 srp 2010, 18:57
od drobek
Grilované jehněčí kotletky
Eja

Jehněčí kotletky - již připravené, nebo hřbet - vykostíme tak, že nám zbudou maličké kotletky držící na žebírku,
olej,
citronová šťáva,
rozmarýn,
česnek,
čerstvě mletý pepř,
sůl.

Ve vhodné nádobě smícháme olej, citronovou šťávu, pepř, třený česnek a rozmarýn. Kotletky vložíme do marinády, důkladně promneme a necháme do druhého dne v lednici odležet.
S předstihem vyndáme kotletky z lednice, aby měly pokojovou teplotu, grilujeme 3 minuty po každé straně

Doporučená příloha: čerstvý dobrý chléb a naložené houbičky - nebo cokoli jiného dle chuti