Grilovaný losos s hořčicovým glazé

Grilovaný losos s hořčicovým glazé

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 15:06

Grilovaný losos s hořčicovým glazé
Americas Test Kitchen

4 filety z lososa 1,5 palce (3,5 cm) silné

Na krustu (glazé):
2 lžíce hořčicového přášku
2 lžíce cukru
2 lžičky vody

Umíchejte pastu, otřete s ní stranu bez kůže a grilujte na středně silném ohni, nepřikryté, kůží dolů, 2-3 minuty, až se kůže srazí, oddělí se od masa a zčerná. Pokud jsou vaše filety tenčí, bude to pochopitelně dřív. Opatrně filety obraťte, a grilujte další 3-4 minuty, až jsou jedné barvy až do středu.
Před podáváním pokropte dobrým olivovým olejem.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (73.86 KiB) Zobrazeno 1227 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků

cron

x