Halibut na hořčici

Halibut na hořčici

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 15:23

Halibut na hořčici
Derrick Riches

1360 gramů (3 libry) steaků z halibuta
1/2 hrnku citrónové šťávy
1/4 hrnku olivového oleje
1/4 hrnku Dijonské hořčice
3 lžíce usekaného čerstvého taragonu
2 lžíce usekané zelené cibulky
1 lžíce nastrouhané citronové kůry
1 lžička pepře

Smíchejte vše krom ryby. Rybu dejte do plastikového pytle, zalijte marinádou a nechte v lednici 30 minut odležet.
Rozehřejte gril, rybu vyndejte z marinády a osušte. Grilujte asi 6 minut s každé strany. Hotová ryba má být naskrz bílá a snadno se oddělovat na plátky vidličkou.
Ozdobte plátky citrónu a větévkou taragonu.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (43.81 KiB) Zobrazeno 1225 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x