Pikantní filé z tuňáka

Pikantní filé z tuňáka

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 15:37

Pikantní filé z tuňáka
Derrick Riches

6 menších kousků filé z tuňáka
1/3 hrnku olivového oleje
1/3 hrnku citrónové šťávy
1/4 hrnku usekaného koriandru, ale petrželka je dost blízko
3 stroužky česneku, rozdrcené
3 šalotky, jemně pokrájené
2 lžičky cayanského pepře
2 lžičky mletého římského kmínu
1 lžička soli

Smíchejte vše, krom trochy petrželky, ta je na konec pro ozdobu. Marinujte asi 1 hodinu. Grilujte asi 4 - 5 minut po každé straně, podávejte ozdobené petrželkou a s citrónem.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (44.52 KiB) Zobrazeno 1250 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x