Losos s koprem a citrónem

Losos s koprem a citrónem

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 15:43

Losos s koprem a citrónem
Derrick Riches

4 porce steaků z lososa. (Steak je, když se rozřízne ryba napříč.)
4 lžíce citrónové šťávy
2 lžíce rostlinného oleje
1 lžíce strouhané citrónové kůry
1 lžička sušeného kopru. Samozřejmě můžete použít i čerstvý, ale bude ho muset být víc
2 stroužky česneku, rozdrcené

Smíchejte vše krom ryby v plastikovém sáčku, do toho dejte rybu a protřeste, aby se stejnoměrně pokryla. Marinujte v lednici asi dvě hodiny.
Rozehřejte gril, dejte naň rybu a ještě potřete marinádou. Grilujte asi 4 - 5 minut po každé straně, až je to hotovo. A to se pozná tak, že se ryba vidličkou dělí na plátky a je světlé barvy.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (52.07 KiB) Zobrazeno 1261 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

x