Grilovaný tuňák na citrusech

Grilovaný tuňák na citrusech

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 16:07

Grilovaný tuňák na citrusech
Derrick Riches

0,5 - 1 kg steaků z tuňáka
1 hrnek grapefruitového džusu
1 hrnek pomerančového džusu
1/4 hrnku citronové šťávy
1/2 hrnku suchého sherry
1 lžička sušeného tymiánu
1/4 lžičky cayanského pepře
1/4 lžičky soli
1 lžíce sladké papriky

Všechno krom papriky smíchejte a nechte marinovat v lednici 3 - 4 hodiny.
Rozehřejte gril, maso poprašte paprikou a grilujte asi 5 - 7 minut s každé strany.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x