Pikantní grilovaný pstruh

Pikantní grilovaný pstruh

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 16:50

Pikantní grilovaný pstruh
http://www.grilling-recipes.com

1/4 hrnku citronové šťávy
2 lžíce rozpuštěného másla
2 lžíce oleje
2 lžíce usekané petrželky
2 lžíce sezamového semínka
1 lžíce Tabasco
1/2 lžičky strouhaného čersvého zázvoru
1/2 lžišky soli
4 pstruzi (1 na osobu)

V mělkém talíři smíchejte vše krom ryb. Těm propíchejte několikrát kůži vidličkou, dejte do marinády a marinujte v lednici 30 minut až 1 hodinu.
Pak vyndejte z marinády, rybu pokud máte, dejte do takové té drátěné dvojité tenisové rakety (pokud máte :D ) a grilujte, za občasného přimáznutí zbylou marinádou, asi 5 minut z každé strany.
Ryba je hotová, až se snadno dělí vidličkou.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (58.86 KiB) Zobrazeno 1379 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron

x