Grilovaná ryba v alobalu

Grilovaná ryba v alobalu

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 19:09

Grilovaná ryba v alobalu
Foiled Fish on the Grill od Jo Anne Merrill

45 dkg rybího filé
2 lžíce másla
1/4 hrnku citronové šťávy
1 lžíce čerstvě usekané petrželky
1 lžička kopru
1 lžička soli
1/ lžičky pepře
1/4 lžičky sladké papriky
1 cibule nakrájené na teninká kolečka
4 čtverce alobalu

Na každý čtverec alobalu dejte přiměřeně ryby. V kastrolku rozpusťte máslo, přidejte citronovou šťávu, petrželku, kopr, sůl a pepř. Dobře rozmíchejte, nalijte na rybu, poprašte paprikou a poklaďte kolečky cibule. Alobal složte a dobře utěsněte, počítejte ale s tím, že se to trochu nafoukne.
Pečte na grilu 5 - 7 minut po každé straně. Hotová ryba se má rozpadat.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (73.1 KiB) Zobrazeno 1222 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x