Tuňák na grilu se zázvorem

Tuňák na grilu se zázvorem

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 19:57

Tuňák na grilu se zázvorem

4 steaky z tuňáka,2 - 2,5 cm silné,
2 lžíce extra virgin olivového oleje,
sůl a pepř.
strouhaný zázvor
Další možnost je česnek, bylinky skoro jakékoli zrovna máte, citrónová šťáva.........

Příprava:
Steaky potřete olejem smíchaným s nastrouhaným zázvorem, posolte a popepřete. Grilujte na středně silném ohni. 4-5 minut pro "středně propečené", 6-7 minut pro "zcela propečené, = tuhé", s jedním otočením, až jsou stejnoměrně svrchu opečené, na okraji je vidět jak se u tuňáka růžová barva mění v bílou. Nepřežeňte pečení, střed má být růžový, jen teplý. Ihned servírujte s dílky citrónu.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (52.7 KiB) Zobrazeno 505 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1941
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x