Grilovaný losos s whisky

Grilovaný losos s whisky

Příspěvekod drobek » 20 říj 2012, 18:49

Příprava: 15 minut
Grilování: 10 minut

Ingredience
4 ks 20–25 dkg filety z lososa
1/2 hrnku whisky
1/4 hrnku světlé sójové omáčky
1/4 hrnku pomerančové šťávy
2 utřené stroužky česneku

Příprava:
Smíchejte whisky, sójovou omáčku, pomerančový džus, olej a česnek. Dejte rybu do mělké misky a zalijte směsí. Marinujte v lednici 1 hodinu. Dejte ryby na horký gril a grilujte 5 minut na každé straně. Losos je hotový když se dělí snadno na plátky je trochu vybledlý.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x