Grilovaný mořský vlk s fenyklem

Grilovaný mořský vlk s fenyklem

Příspěvekod Mánek » 13 pro 2012, 21:30

Ingredience:
4 ks mořčák (mořský vlk),
hrubá mořská sůl,
citronová kůra ze dvou citronů,
šafrán,
2 fenykly,
olej

alobal

Popis přípravy:
Očištěné ryby několikrát příčně nařízneme po obou stranách a vetřeme do nich směs soli, citronové kůry a šafránu. Fenykl nakrájíme na plátky a vyplníme jím břicha ryb, ryby položíme na čtverce alobalu, přelijeme olejem, uzavřeme alobal a dobře utěsníme. Balíčky položíme na dobře rozehřátý gril a grilujeme 8 minut z každé strany.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron

x