Stránka 1 z 1

Grilovaná makrela

PříspěvekNapsal: 02 čer 2013, 06:41
od Mánek
V českých zemích nejpopulárnější úprava makrel, a ona tady ještě neníííí!? :o

Ingredience:
4 celé makrely,
česnek,
sůl,
pepř,
mletá sladká paprika,
mletá pálivá paprika,
olej

Příprava:
Vykuchané a řádně vymyté makrely potřeme česnekem a okořeníme směsí soli, pepře, obou paprik a necháme hodinu odležet. Mezitím si připravíme gril, jehož mřížku potřeme olejem, aby se ryby nepřichytily. Ryby potřeme olejem z obou stran a položíme na rošt. Rožníme za stálého obracení a potírání, dokud se maso nezačíná oddělovat od kostí.

HP

Re: Grilovaná makrela

PříspěvekNapsal: 02 čer 2013, 09:39
od j3david
Jdu nachytat nějaké makrely. Už se sbíhají sliny.