Grilovaný hejk s česnekovým máslem

Grilovaný hejk s česnekovým máslem

Příspěvekod Mánek » 18 srp 2014, 11:30

Ingredience:
4 hejci,
sůl,
6 stroužků česneku,
4 lžíce slunečnicového oleje,
4 lžíce másla,
citronová šťáva z půlky citronu,
zelená petrželka

Popis přípravy:
Vykuchané, osušené hejky nařízneme na bocích několika příčnými řezy, osolíme, potřeme polovinou prolisovaného česneku a olejem. Ryby pečeme pomalu na roštu a občas potíráme olejem. Mezitím na pánvi zpěníme máslo, přidáme druhou polovinu prolisovaného česneku a zakapeme citronovou šťávou. Česnekovým máslem přelijeme na talíři rybu, posypeme nakrájenou petrželkou a podáváme s vařeným bramborem.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Grilovaný hejk s česnekovým máslem

Příspěvekod j3david » 18 srp 2014, 15:06

Já jsem rybožrout takže hejkám závistí a slintám jak slimák.
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28


Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x