Marinované tresčí filé

Marinované tresčí filé

Příspěvekod Mánek » 06 pro 2014, 09:44

Suroviny:
4 porce filé z tresky,
2 lžíce balsamikového octa,
2 lžíce citronové šťávy,
1 lžíce olivového oleje,
4 stroužky česneku,
1 cm čerstvého zázvoru,
bílý pepř,
sůl

Postup přípravy:
Zázvor oloupeme, česnek očistíme a obojí jemně nastrouháme. Dáme do misky, přidáme balsamikový ocet, citronovou šťávu, olivový olej, podle chuti pepř a sůl, a vše dobře metličkou promícháme. Do marinády vložíme porce tresčího filé a necháme marinovat nejméně dvě hodiny. Rozehřejeme grilovací nebo normální pánev, lehce potřeme olejem a odkapané filé opečeme z každé strany přibližně 3 minuty.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Marinované tresčí filé

Příspěvekod parles » 06 pro 2014, 10:17

Jednoduché a moc pěkné! Asi by to šlo použít i na jiné ryby, že?
To nejlepší teprve přijde!
Uživatelský avatar
parles
Grillmeister
 
Příspěvky: 195
Registrován: 05 lis 2010, 08:21
Bydliště: Děčín

Re: Marinované tresčí filé

Příspěvekod svato » 06 pro 2014, 11:52

ten balzamikový ocot dávaš svetlý alebo tmavý?
Uživatelský avatar
svato
Grillman
 
Příspěvky: 104
Registrován: 11 lis 2010, 16:35

Re: Marinované tresčí filé

Příspěvekod Mánek » 06 pro 2014, 13:37

Parlesi, určitě by to šlo použít i na jinou rybu.
Svato, tmavý, jiný doma nemám. :AD
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun


Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků

cron

x