Pstruh s vůní šalvěje

Pstruh s vůní šalvěje

Příspěvekod Mánek » 27 říj 2015, 11:29

Suroviny:
4 středně velcí pstruzi,
šťáva z 1/2 citronu,
hrubá sůl,
100 ml olivového oleje,
šalvěj čerstvá,
barevný pepř

Popis přípravy:
Ve hmoždíři rozetřeme sůl, nadrobno nasekanou šalvěj a citronovou šťávu. Šalvěj důkladně rozmačkáme a postupně přiléváme olivový olej. Vzniklou marinádu přecedíme přes sítko, abychom odstranili kousky šalvěje. Pstruhy potřeme marinádou na povrchu i uvnitř a grilujeme na středně rozpáleném grilu po každé straně asi 3 minuty. Ugrilované ryby posypeme čerstvě namletým barevným pepřem. Podáváme na lůžku ze zeleniny grilované v alobalu (cuketa, lilek, červená cibule) a s bagetkou.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1258
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Pstruh s vůní šalvěje

Příspěvekod drobek » 27 říj 2015, 17:23

No vypadá to nesmírně chutně, jen teď nevím kde seženu čerstvou šalvěj. ??? No co, sušená to jistí HP
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1940
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová


Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x