Stránka 2 z 2

Re: Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

PříspěvekNapsal: 16 lis 2015, 22:18
od Brutzel-Svejk
Mecoun je skvělý jako steak.

Re: Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

PříspěvekNapsal: 17 lis 2015, 14:05
od drobek
Mohu potvrdit, úplně nejlepší ze všech rybích steaků. Teprve za ním je tuňák a za ním pak za čas halibut. A pak už nic, dlouho nic. :(

Re: Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

PříspěvekNapsal: 28 lis 2015, 18:46
od svato
´vidím, že Vás po tej 65-ke láka starec (? :D ) a more, tiež som túto potvoru ešte nevidela, ak sa dostanem do nejakého lepšieho obchodu, skúsim pozrieť. Teda, doteraz som ryby po obchodoch nepozerala vôbec, lebo ma zásobovalo dieťa, lenže posledné mesiace behá furt len okolo baráku a ešte k tomu ho to aj baví. :AB

Re: Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

PříspěvekNapsal: 29 lis 2015, 10:41
od drobek
My jsme hlavně na mořské = ryby s minimem kostí. No a to ty veliké, jako tuňák, mečoun i halibut jsou. HP

Re: Grilovaný mečoun s bylinkovým máslem

PříspěvekNapsal: 30 lis 2015, 08:56
od parles
Moc dobrá ryba! Steaky z mečouna jsem několikrát kupoval, jednou i v Kauflandu. A jinak v Německu, tam je to přece jenom jiná liga. Ale drahé jsou tu i tam!