Stránka 2 z 2

Re: Grilované chobotnice

PříspěvekNapsal: 29 úno 2016, 07:41
od Mánek
parles píše:Nevím, co jsou za potvory lobster a squids, ale asi bych je taky jedl, protože většinu z toho, co Drobek vyjmenoval, jsem již ochutnal ( až na langusty ), včetně kalmarů a chobotnice. Jenže je to všechno moc drahé.... Nedávno nám v děčínském Kauflandu otevřeli úsek chlazených mořských ryb a potvor a tam občas neodolám a koupím si půlkilového platýse velkého, který je tak šetrně vykuchaný, že má v břišní dutině zachované jen jikry! A voní nádherně mořem. Však je to sem k nám z německých přístavů jen pár hodin jízdy.
Teď mne napadá, že by si tuhle prodejnu mohl Mánek doplnit do seznamu rybáren.


Podívám se a doplním. DíK! :)