Pstruh grilovaný s okurkovým a koprovým máslem

Pstruh grilovaný s okurkovým a koprovým máslem

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 19:29

Pstruh grilovaný s okurkovým a koprovým máslem
Manek (převzato z „Ryby v kuchyni“, Milan Pohunek, 1987)

4 pstruzi,
sůl,
pepř,
6 lžic másla,
½ okurky nakládačky nakrájené na jemno,
2 lžičky sušeného rozdrceného kopru,
petrželová nať,
dílky citronu na ozdobení.

Vykuchané a očištěné ryby osolíme, opepříme a potřeme částí másla. Grilujeme 10 minut a dáme na mísu. Zbylé máslo rozpustíme a smícháme s okurkou a koprem. Přelijeme ryby a ozdobíme petrželkou a dílky citronu.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x