Stránka 3 z 7

Re: Bradley - mini

PříspěvekNapsal: 24 srp 2013, 11:28
od j3david
Drobku, není to až tak náročné. Jsem hrdým majitelem větší varianty udírny Bradley a už jsem nasbíral dostatek zkušeností. U Mirďi dostaneš koupit i nakládací směsi (sůl) v různých chuťových variantách. Další praktickou pomůckou je vakuovačka. Maso se promasíruje solicí směsí, zavakuuje a uloží se dolů do ledničky. Takto se dá udit už po pěti dnech. Netřeba hlídat, překládat, nic. Na kuřecí stehna stačí bohatě tři dny, ryby jsou připravené za 12 hodin.

Re: Bradley - mini

PříspěvekNapsal: 24 srp 2013, 12:42
od drobek
Dám tomu šanci, určitě. Jen vakuovačku budu muset koupit jinou. Mám jakousi mrchu Ciatronic, je to svinstvo :evil:
Z folie co u toho je musím nejdřív svařit pytlík, do něj pak maso a udělat poslední svár. Vývěva je silně nevýkonná a sváry se dělají na odporovém drátu, folie se tím i odtaví takže to většinou nechá díru a zkrátka, koupil jsem levně = špatně. :( ddd
Ale, budu vděčný za každou radu, nic jsem ještě nikdy neudil, když nepočítám přeuzování a žebírka v lokomotivě s následným grilováním. Recept tu je, žebírka z depa, to podle té lokomotivy. No a taky vůbec nevím kam to umístím, balkon je moc malý, pršelo by na to a špajzka či jiný prostor není. No ale to je můj problém.

Re: Bradley - mini

PříspěvekNapsal: 01 zář 2013, 06:13
od Mánek
Zase pokud je to jak větší mikrovlnka, neměl by být problém z přenesením. Jenom by mně zajímalo jaký to má objem v litrech? Nebo aspoň vnitřní rozměry bych prosil! CC

Re: Bradley - mini

PříspěvekNapsal: 05 lis 2013, 13:46
od Mirďa
Vnitřní rozměr je +/- š*v*h 31*24*33, dva rošty vevnitř a na dně odkapový plech v celé ploše.

Re: Bradley - mini

PříspěvekNapsal: 02 pro 2013, 10:57
od neeteel
tohle jsem minule viděla. Je to vážně tak dobré jak to každý vychvaluje?