Grilovaná masa v bylinkové směsi

Grilovaná masa v bylinkové směsi

Příspěvekod drobek » 24 srp 2010, 22:52

Grilovaná masa v bylinkové směsi
Ve znamení grilu, rožně a kotlíku

Porce různého masa, na 1 kg :
2 stroužky česneku,
1/2 hrnečku olivového oleje,
1/2 lžičky rozmarýnu,
1/2 lžičky bazalky,
1/2 lžičky oregana,
1/4 lžičky šalvěje,
1/4 lžičky máty,
1/4 lžičky tymiánu,
pepř a sůl

Maso naložíme alespoň na 2 hodiny do směsi z bylinek:rozmarýn,bazalka, oregano, šalvěj, máta, tymián, pepř a osolíme, přidáme olej a rozmačkaný česnek. Všechno promícháme.
Vložíme maso a na grilu s ním potíráme z obou stran maso , až směs spotřebujeme.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Masová směs

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x