Srbské speciality

Zde máte možnost uvést za určitých podmínek presentace svých firem.Podstatou je, že se zabýváte tematikou grilování, vaření, ale i chovatele dobytka s vlastnim prodejem jsou vitani. Presentace musí být schválené adminem.

Srbské speciality

Příspěvekod Vladimír1 » 30 říj 2012, 12:09

Pokud máte rádi balkánskou kuchyni a speciality jako je pljeskavica, lepinja, ajvar, burek a jiné, navštivte bistro se srbskými specialitami a pekárnou v Sekaninově ulici na Praze 2;) http://maxima-trade.cz/
Uživatelský avatar
Vladimír1
Učedník
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 říj 2012, 12:03

Re: Srbské speciality

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 31 říj 2012, 10:49

p.Vladimir, reklamy maji byt schvaleny. Ve vasem pripade se tak nestalo. V pripade, ze zverejnite nejake dobre recepty nebo prime slevy uzivatelum fora muze zustat. Jednorazovky budou smazany.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1090
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Srbské speciality

Příspěvekod Vladimír1 » 01 lis 2012, 10:53

Futožská sarma:

Ingredience:
hlávka zelí
500g mletého masa (půl hovězí, půl vepřové)
1 hrnek rýže
3 stroužky česneku
(2-3 lžíce oleje)
sůl
pepř ( i celý)
koření na sarmu, mletá červená paprika ( dle chuti)
bobkový list

Postup:
Hlávku zelí částečně rozebereme na jednotlivé listy Mleté maso, smícháme s rýží, osolíme,
opepříme, přidáme koření na sarmu, červenou mletou papriku.
Hustota masového těsta je asi jako
na sekanou.

Na jednotlivé zelné listy dáme porci připravené masové směsi (1 polévkovou lžíci) a zabalíme do
závitku.
Zbylé zelí nakrájíme nahrubo a podusíme na oleji v hrnci, do kterého pak naklademe hotové
závitky ( sarmu), přidáme zrnka celého pepře, bobkový list zalijeme vodou a vaříme na mírném
ohni cca 2 hodiny.

Doporučená příloha:
chléb, vařené brambory
Uživatelský avatar
Vladimír1
Učedník
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 říj 2012, 12:03

Re: Srbské speciality

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 01 lis 2012, 11:00

Vse v poradku jen prevedu recept do spravne Kategorie. ;)
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1090
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko


Zpět na Reklama

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x