Stránka 1 z 1

Losos jako předkrm

PříspěvekNapsal: 22 črc 2017, 17:42
od Brutzel-Svejk
Medová hořčice, limetkova kůra, Creme fraiche, sůl a Kresse. Smíchat dát na rybí File a grilovat na desticce.
20170722_171438.jpg
20170722_171452.jpg

Re: Losos jako předkrm

PříspěvekNapsal: 22 črc 2017, 19:13
od Mánek
Za mě super! HP

Re: Losos jako předkrm

PříspěvekNapsal: 23 črc 2017, 10:26
od j3david
Paráda - jsem rád že jsme zpátky na těchto stránkách a zejména že se opět věnujeme grilování.

Re: Losos jako předkrm

PříspěvekNapsal: 24 črc 2017, 08:19
od drobek
A pro lidi jako já, co nevědí co je Kresse, google překladač mi prozradil, že je to řeřicha. Je to překvapení, protože lososa v téhle úpravě znám jen s koprem a bez creme fraiche. Inu, nikdy nevíme kdy se dozvíme něco nového. A to je dobře. HP

Re: Losos jako předkrm

PříspěvekNapsal: 24 črc 2017, 22:41
od Brutzel-Svejk
Byl bych taky rád, kdyby jsme to tu znovu rozjeli.
Toto bylo jako hlavní chod.
Hovězí filé
Taštičky plněné syrem a chribkama (Trüffeln)
Zelenina dušená v alobalu
Omáčka zeleninová ( vlastně základ na svíčkovou)
20170722_192251.jpg