Stránka 3 z 4

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 13:44
od drobek
A víš jak je dobrá grilovaná jarní cibulka a jalapeňos? Uááá mňam k masu. Prostě bez toho to není ono, v Mexiku je to skoro standardní příloha. No a taky rýže a rozmixované fazole. Překvapivě je i směs obého dobrá. aaa

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 13:54
od j3david
Jo rýže ... na tu jsem zapoměl protože ta je tady všudypřítomná na snad desítky způsobů. Miluju rýži. Jalapeňos nemiluju, z toho mne bolí žaludek...

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 13:58
od j3david
Prostě jsem tím chtěl říct, že teprve dobrá příloha dělá z grilovačky ten pravý zážitek. Howgh.

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 24 led 2015, 21:25
od Mirďa
To mas naprostou pravdu, grilovana priloha at zelenina nebo ovoce je daleko lepsi nez chleba. Po chlebu je zpravidla tezko...

Skoda ze jdi tu hrilovacku pred hotelem nezvecnil na fotaku, jiste by jsme zavideli.

Re: Polpette z brambor a sýra

PříspěvekNapsal: 25 led 2015, 01:01
od j3david
No když se hotel zatřepal, vzal jsem nohy na ramena a vyběhl ven - na foťák jsem si v tu chvíli nevzpoměl. Ani na mobil.