Polpette z brambor a sýra

Re: Polpette z brambor a sýra

Příspěvekod j3david » 24 led 2015, 06:57

Zajímavé je to v tom, že když se pořádá grilovačka, tak po nějaké době jsou účastníci zájezdu přežraní všelijakých masitých dobrot, mají mastné brady .... a potom se nějaká ta stylová (t.j. grilovaná) příloha hodí. A tomu se dost často pozornost nevěnuje a potom to končí u zajídání chlebem :-)
Takže jo - prima nápad, jen co oschnou meze, jdu do toho.
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Polpette z brambor a sýra

Příspěvekod Mirďa » 24 led 2015, 11:38

To máš celkem pravdu, že přílohy jdou tak nějak kolem lidí a neřeší to. Ovšem poznatek je i takový že spoustu lidí je tak nějak líných... Když se s němi bavím, tak z rozhovoru vyplyne, že než dělat nějakou přílohu tak se "dopere" chlebem, že se jim nechce. No holt každý to má takové jaké si to udělá...

Ten receptík vypadá zajímavě, ten zkusím....
Uživatelský avatar
Mirďa
Ze světa grilu
Ze světa grilu
 
Příspěvky: 288
Registrován: 01 čer 2012, 20:15
Bydliště: Trnávka, okr Nový Jičín

Re: Polpette z brambor a sýra

Příspěvekod drobek » 24 led 2015, 11:48

Tak to se musím pochválit, protože já to vždycky plánuju komplet. Maso i zelenina nebo brambory nějak. Každopádně vše na grilu, když už je roztopenej tak nechci lítat do kuchyně. HP
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1941
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Polpette z brambor a sýra

Příspěvekod j3david » 24 led 2015, 13:01

GG GG Tak to tě musím pochválit i já
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

Re: Polpette z brambor a sýra

Příspěvekod j3david » 24 led 2015, 13:12

Momentálně jsem v Indonesii. Občas se tady vyskytne zemětřas. Včera navečer to trochu zatřepalo hotelem. Ne moc, jenom jako když autobus jede přes přejezd. Nic se nestalo, ale důsledek to mělo, že zděšenější hosté ... taky já ... vyběhli před hotel k bazénu. No a když už tam všichni byli a zemětřas skončil, personál hotelu využil příležitosti, vytlačil k bazénu dva grily a kuchaři začali na grilu likvidovat obsah ledniček a vše co neudali za poslední dny. Změnilo se to v docela sympatickou žranici, za nějakých v přepočtu 17 dolarů to bylo "all you can eat". Prostě možno sežrat co dokážeš. Ale zpátky k těm přílohám. Došlo přesně k tomu, co jsem popisoval. Všichni přežraní a začali se shánět po něčem alternativnějším. Kuchaři byli kreativní, tak byla možnost ochutnat grilovanou papaju, ananas, několik druhů banánů .... brambory ovšem ne, ty jsou tady tude nedostupné (prý je tady nevypěstují kvůli plísním), zeleniny které ani neumím pojmenovat. Asi i bambus. Skoro bych řekl, že tyto "přílohy" měly větší úspěch než masíčka. Jo - docela dobré byly na asi 3 cm kousky nasekané stvoly od česneku.
Wiking
Uživatelský avatar
j3david
Grillmeister
 
Příspěvky: 257
Registrován: 16 čer 2012, 09:28

PředchozíDalší

Zpět na Vše co se nedá zařadit

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x