Stránka 1 z 2

Vepřová plec pečená vcelku

PříspěvekNapsal: 30 črc 2017, 11:38
od Mánek
DSCF1703a.JPG
DSCF1703a.JPG (84.17 KiB) Zobrazeno 6122 krát


DSCF1701 (2)a.JPG
DSCF1701 (2)a.JPG (78.38 KiB) Zobrazeno 6122 krát


HP

Re: Vepřová plec pečená vcelku

PříspěvekNapsal: 30 črc 2017, 15:48
od Brutzel-Svejk
Vepřová plec se dá i perfektně grilovat.

Re: Vepřová plec pečená vcelku

PříspěvekNapsal: 30 črc 2017, 17:00
od Mánek
Já vím, uvažoval jsem nad tím, ale nebyl nějak čas. :)

Re: Vepřová plec pečená vcelku

PříspěvekNapsal: 31 črc 2017, 09:24
od drobek
A vypadá neobyčejně lahodně. Gril je na zahradě, ale doma je remoska a to takovéhle úkoly zvládne s přehledem a snadno. CC HP

Re: Vepřová plec pečená vcelku

PříspěvekNapsal: 31 črc 2017, 13:18
od Mánek
Trošku jsem si to zjednodušil. Vzal jsem to maso i s tím pytlíkem, do kterého bylo zavakuované, a táhnul jsem ho na 75°C asi 4 hodiny. Pak jsem ho vyndal, okořenil, podlil tou šťávou, co se z něj pustila při vaření, a dopekl na 180°C ještě asi hodinu a půl. Pochopitelně podlévat, přelévat. Je to krásně měkké a šťavnaté.
HP