Stránka 1 z 1

T-Bone 58°

PříspěvekNapsal: 27 kvě 2018, 17:44
od Brutzel-Svejk
Připraveno v pánvi.
IMAG0127.jpg


IMAG0130.jpg

Re: T-Bone 58°

PříspěvekNapsal: 10 srp 2018, 06:28
od drobek
Jejdamane to je krása. Bohužel jsem shánění kvalitního masa vzdal, u nás prostě není k dostání. Stařené vůbec, roštěnec ztvrdnul, darmo mluvit.

Re: T-Bone 58°

PříspěvekNapsal: 10 srp 2018, 08:13
od Brutzel-Svejk
Je třeba zjistit kdy byl kus poražen a pak nechat maso dle toho až 4-5 týdnů v lednici a vakuu.

Re: T-Bone 58°

PříspěvekNapsal: 10 srp 2018, 08:23
od drobek
Teoreticky správně, ale kde to maso bylo předtím? Po dvou týdnech se balík vakua nafoukl, po rozbalení to pekelně smrdělo, přestože bylo ve vakuu a v lednici začalo hnít.
On ten řezník, kdo ví čím byl dřív než se stal vedoucím prodejny. Koupil jsem hovězí, výslovně jsem řekl, že na ptáčky. Bylo to ve folii, po rozbalení doma se na nás vyvalily odřezky ze kterých nešel ani guláš. Pak měli den zavřeno, pak tam nebyl a já mu přinesl fotku. Na to mi řekl, že jsem to měl přinést nerozbalené zpátky, že by vrátil peníze. Jak bych to asi poznal, než bych to rozbalil?
A tak mi zbylo jediné - "dobře se na mně podívejte, protože už mně neuvidíte". A to jsem na něj hulákal před zákazníky, snad si toho někdo všiml.