Středozemní kuřecí a zeleninové ražniči

Středozemní kuřecí a zeleninové ražniči

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 srp 2010, 19:08

Středozemní kuřecí a zeleninové ražniči

1/4 hrnku citronové šťávy, čerstvá je lepší
2 lžíce čerstvého, nebo 2 lžičky sušeného oregana
2 lžíce oleje
700 g (1,5 Lb) kuřecích prsou, bez kůže a kostí, nakrájené na 24 proužků
18 (1 cm silných) plátků cukety (zucchini)
12 stroužků česneku, oloupaných
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky pepře

Smíchejte prvních pět ingrediencí v zip-log sáčku, nebo plastikové krabici, marinujte 20 minut. Vše napíchejte střídavě elegantně na špízy, osolte a opepřete.
Grilujte 8 minut s jedním otočením, nebo až je kuře hotové.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1125
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Drůbeží maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x