Hovězí ražniči

Hovězí ražniči

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 21:40

Hovězí ražniči

1/2 kg svíčkové, ale dobré zadní taky vyhoví
1 paprika nakrájená na 2 x 2cm čtverečky
1 cibule, nakrájená na kousky k napichování
1 menší plechovka ananasu
1 dl oleje

Marináda:
1 dl sherry
1 dl sojové omáčky
2 lžíce cukru
1 stroužek česneku, utřený
1/2 lžičky zázvoru, pokud možno čerstvého a utřeného či nakrájeného.

Smíchejte všechny ingredience marinády, maso marinujte nejméně hodinu. Potom napíchejte na špízy známým způsobem, olejem potřete gril a grilujte až je to hotovo za občasného otáčení.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x