Polynézské hovězí ražniči

Polynézské hovězí ražniči

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 21:42

Polynézské hovězí ražniči

1 kg zadního hovězího na kostky nakrájeného
1/2 hrnku šťávy z limetek (lime juice)
1/2 hrnku oleje
3 lžíce cukru
1/2 lžičky cayanského pepře
1/2 - 1 lžička kari koření
1 stroužek česneku, utřený
1/4 litrová plechovka ananasu (8 oz), nakrájeného na dílky k napichování na špíz.
1 velká zelená paprika nakrájená na čtverce
2 středně velké cibule na čtvrtky rozkrojené
2 hrnky hub (malé vcelku, větší na větší kousky nakrájené)
16 - 20 třešňových rajčat (cherry tomatoes)

V misce smíchejte limetkovou šťávu, olej, cukr a koření, nalijte na maso a marinujte nejméně 6 hodin, 24 je lepší. Na špíz napíchejte maso, ananas, cibule a rajčata. Grilujte za potírání marinádou.
K tomu se doporučuje rýže.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x