Hovězí na hořčici

Hovězí na hořčici

Příspěvekod drobek » 23 srp 2010, 21:51

Hovězí na hořčici
Derrick Riches

1/2 kg libového hovězího, nakrájeného na kousky velké - inu jako na špíz
2 středně velké cibule, nakrájené na dílky
1/2 hrnku bílého jogurtu
2 lžíce kremžské hořčice
2 lžíce pomerančového džusu (Nebo brandy)
2 lžičky hnědého cukru
1 lžička nastrouhaného křenu

Všechno krom cibule smíchejte a nechte marinovat, nejlépe přes noc.Napíchejte na špízy střídavě maso a cibuli, grilujte 8 - 12 minut (nebo až je to jak to máte rádi). Jednou v polovině grilování ještě pomažte marinádou.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron

x