Středozemský hovězí špíz

Středozemský hovězí špíz

Příspěvekod drobek » 06 zář 2010, 23:36

Středozemský hovězí špíz
Babi

Ingredience:
800g svíčkové, nakrájené na 4 cm krychličky

Marináda:
3 zelené cibulky, na plátky nakrájené
1/4 hrnku olivového oleje
3 lžíce citronové šťávy
3 česneky, utřené
2 lžičky sušeného estragonu, rozdrceného
1/2 lžičky dobromysli (oregana), rozdrceného
1/4 lžičky pepře

Příprava:
Smíchat všechny ingredience pro marinádu. V míse smíchat maso s marinádou, přikrýt a dát do chladničky na 1-4 hodiny. Sem tem zamíchat. Vyjmout maso a vylít marinádu. Napíchat maso na dvojité jehle s malou mezerou mezi kousky. Položit na předehřátý gril na střední teplotu, přímo nad zdroj tepla. Grilovat po 12-14 min. a sem tam otáčet a tak zajistit stejnoměrné opečení
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1941
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x