Ražniči po uzenářsku

Ražniči po uzenářsku

Příspěvekod drobek » 28 srp 2012, 23:20

Uklízel jsem computer a našel jsem několik receptů ještě ze staré Světové barbecue kuchařky. Tohle je jeden z nich.

1 kg masa, nejlépe vepřového,
syrová paprika,
10 dkg slaniny,
1/4 kg salámu, nejlépe kabanosu a tak,
větší cibule,
několik žampionů,
3 lžíce oleje,
2 stroužky česneku,
2 lžíce worcesthire omáčky,
2 - 3 lžíce červeného vína,
3 lžíce kečupu,
pepř,
sůl,
paprika

Maso a vše ostatní tuhé, krom česneku, nakrájejte do formátu vhodného k napichování na špízy. Z ostatního a česneku vytvořte marinádu, špízy s tím potřete a nechte aspoň hodinu odležet. Grilujte a přitom ještě potírejte směsí.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1932
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x